Advertisement

Köyceğiz Yangın - Şahan Gökbakar'ın yangın yayını büyük yankı uyandırdı ... - Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı.

Köyceğiz Yangın - Şahan Gökbakar'ın yangın yayını büyük yankı uyandırdı ... - Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı.. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede yayıldı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı.

Muğla'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Köyceğiz'de 3 ayrı noktada yangın - Muğla Yerel HaberMuğla ...
Köyceğiz'de 3 ayrı noktada yangın - Muğla Yerel HaberMuğla ... from muglayerelhaber.com
Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken ilk. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı.

Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Köyceğiz'in beyobası mahallesi nasuh dede mevkii, zeytinalanı mahallesi ve akköprü mahallesi'nde aynı anda orman yangını çkıtı. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı. Köyceğiz ilçesi sultaniye kaplıcaları mevkisindeki ormanlık alanda, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 17 temmuz 2019 çarşamba 17:26. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Öğle saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucu döğüşbelen.

Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede yayıldı. Muğla'da ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı.

Köyceğiz'de zirai ve zeytinlik alanda yangın - Yeni Akit
Köyceğiz'de zirai ve zeytinlik alanda yangın - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Köyceğiz'in ağla köyünün yuva mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangına havadan 2 helikopter ve yerden ise köyceğiz, gökova ve fethiye ilçelerinden gelen çok. Köyceğiz ilçesi sultaniye kaplıcaları mevkisindeki ormanlık alanda, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Muğla'nın köyceğiz ilçesi'nde çıkan orman yangınında 1 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. 07.08.2018 11:21 | son güncelleme: Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu.

Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı.

Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda. Edinilen bilgiye göre, köyceğiz ilçesi pınar mahallesi akyaka. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı. Köyceğiz'in kırsal çayhisar mahallesi'nin avlanmaz mevkiindeki sarp ve kayalık olan ormanlık alanda, dün çıkan orman yangınından sonra bugün de aynı bölgede yangın başladı. Köyceğiz ilçesinin, döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Muğla'nın köyceğiz ilçesi, dövüşbelen mahallesi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde sabah ormanlık alanda çıkan yangında, 2,5 hektarlık alan zarar gördü. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Muğla'nın köyceğiz ilçesine bağlı ekincik mahallesi karamehmet koyu mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köyceğiz ilçesinin, döğüşbelen mahallesi balıklı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Köyceğiz ilçesi sultaniye kaplıcaları mevkisindeki ormanlık alanda, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde sabah ormanlık alanda çıkan yangında, 2,5 hektarlık alan zarar gördü.

Marmaris ile Köyceğiz'de kabus sürüyor! Havadan müdahale ...
Marmaris ile Köyceğiz'de kabus sürüyor! Havadan müdahale ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Giriş:22 ekim 2019 13:29 güncelleme:24 mayıs 2021. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen. Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen yangında, 2 hektarlık. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü.

Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Köyceğiz yangın muğla köyceğiz'de orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. 07.08.2018 11:21 | son güncelleme: Yangında 37 adet arı kovanı da telef oldu. Kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın köyceğiz i̇lçesi, dövüşbelen mahallesi, balıklı mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Orman yangını nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı muğla'nın köyceğiz i̇lçesi'nde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın köyceğiz'de orman yangını. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı belirlenen yangında, 2 hektarlık. Muğla'nın köyceğiz ilçesi, dövüşbelen mahallesi'nde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Muğla'nın köyceğiz ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde orman yangını çıktı.

Post a Comment

0 Comments